Vragen

Filters
categorie
Is er een garderobe?

Ja en nee. We werken met 10 losse locaties die ieder de vrijheid hebben of ze wel of geen garderobe hanteren. Maar, we raden iedereen aan zonder tassen te komen en denk ook goed na over andere dingen zoals helmen, skateboards en andere grote items. Deze zullen bij de meeste plekken verplicht in de garderobe moeten, dit kan je steeds tijd kosten.

Op alle plekken is het verboden eigen consumpties mee te nemen, heb je die wel bij je? Dan zal je de toegang ontzegd worden. Onthoudt dat alles al gratis is, laten we de deelnemende locaties supporten door onze drankjes bij hen te kopen.

Voor de afterparty geld het volgende: Neem geen tassen mee, neem geen jassen mee, neem geen grote voorwerpen mee. Al deze dingen zullen verplicht in de garderobe moeten. Om de instroom zo snel mogelijk te maken vragen we iedereen zo min mogelijk mee te nemen!

Voor wie is Breach?

Breach is voor alle studenten (mbo/hbo) van Almere. Studeer je (nog) niet? Iedereen tussen de 16 en 27 is sowieso welkom. We zien heel graag je schoolpas (ongeacht de school), maar let op! Legitimatie is verplicht. Geen ID, geen entree.

Hoe kom ik aan tickets?

Je kunt helaas geen tickets vooraf scoren. Dus wees er 30 mei snel bij, want op = op! Je komt overal binnen, maar alleen met een entree bandje, deze scoor je bij de Nieuwe Bibliotheek vanaf 19:00.

Wat kost een ticket?

De prijs van avontuur? Onbetaalbaar, Breach is voor gratis, niets en noppes! De consumpties zijn alleen wel voor eigen rekening.

Waar is het festival?

We nemen Almere over! Het festival vindt plaats op verschillende culturele hotspots in de stad. Check onze website voor alle locatie-info.

Zijn er leeftijdsrestricties?

Breach is voor alle studenten (mbo/hbo) van Almere. Studeer je (nog) niet? Iedereen tussen de 16 en 27 is sowieso welkom. We zien heel graag je schoolpad (ongeacht de school), maar let op! Legitimatie is verplicht. Geen ID, geen entree.

Zijn er lockers beschikbaar?

Iedere locatie heeft zijn eigen methode voor spullen. We raden iedereen aan tassen thuis te laten. Je kunt namelijk geweigerd worden met een grote tas. Houd er ook rekening mee dat de ene locatie anders oordeelt dan de ander.

Wat moet ik doen als ik me tijdens het festival niet goed voel?

Weet dat er op alle locaties BHV’ers aanwezig zijn. Zij kunnen je helpen. Ook zijn is er een EHBO crew in de Kunstlinie. We kunnen altijd naar je toe komen als er iets aan de hand is. Haal er altijd eerst iemand van de locatie bij, die kan direct met jou schakelen wat de eerste volgende stap is. Ook alle beveiligers zijn BHV’er en kunnen je helpen.

Hoe kan ik partner of sponsor worden van Breach?

Geïnteresseerd in een partnership? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op.

Wat doe ik als ik iets verloren ben op het festival?

Ohneee, typisch iets voor jou. Als je iets kwijt bent is het het snelst om contact op te nemen met de locatie waar je het bent verloren. Kunnen zij je niet helpen, mail ons dan gerust, dan doen wij ook een poging.

Kan ik met de auto komen?

Ja, maar parkeerplekken zijn beperkt. We moedigen carpoolen of het OV aan. Meer info over parkeren vind je op het internet.

Hoe blijf ik op de hoogte van alle Breach updates?

Volg ons op Instagram, en check regelmatig onze website. Zo mis je niks!